tag:blogger.com,1999:blog-8591868088369545251.post3780326469381347541..comments2023-10-25T00:35:20.886-07:00Comments on Underground Cooking: Potatoes and Steak: Blågul midsommar närmar sigUndergroundCookinghttp://www.blogger.com/profile/12568235430168670339noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8591868088369545251.post-6849608817146097782007-06-24T10:35:00.000-07:002007-06-24T10:35:00.000-07:00Nice midsommar meny ;) We have grilled lots of sei...Nice midsommar meny ;) We have grilled lots of seitan-tofu kabobs and redonions with grillde beetroots and carrots. And ofcourse soyyughurt dip and sundriedtomato sauce ower it! Yum!Seitan Wörshipperhttps://www.blogger.com/profile/05191820716979427872noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8591868088369545251.post-25610049333268459452007-06-23T08:56:00.000-07:002007-06-23T08:56:00.000-07:00det är skal på dom, det är bara väldigt tunnt. det...det är skal på dom, det är bara väldigt tunnt. det kallas färskpotatis. har ni det i Jönköping? ;)<BR/><BR/>varför går det inte att klicka in på din blogg-profil? jag vill men det går inte.<BR/><BR/>/JUndergroundCookinghttps://www.blogger.com/profile/12568235430168670339noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8591868088369545251.post-41082033387205530032007-06-23T06:52:00.000-07:002007-06-23T06:52:00.000-07:00Varför tog ni av skalet på potatisen? Det ser bätt...Varför tog ni av skalet på potatisen? Det ser bättre ut och det är nyttigare att behålla det på.<BR/><BR/>XpXPatrikhttps://www.blogger.com/profile/15130568578641566694noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8591868088369545251.post-4477045496432401542007-06-22T02:23:00.000-07:002007-06-22T02:23:00.000-07:00Nu är det dags att dansa runt blomstersnoppen! Tac...Nu är det dags att dansa runt blomstersnoppen! Tack för maten igår och filmerna var ena riktiga rökare de med. /CP-mongot.Anonymousnoreply@blogger.com