Saturday, October 31, 2009

Toast med Rashers och Red Cheddar

Mature Red Cheddar style från Cheezly är den nya ostfavoriten. Fantastisk smak och smälter som den ska. Inhandlad på matdistron Kafe Underjorden i gamlestan i götet. De har dessutom matservering mån, tis och ons varje vecka. Billigt och god mat vill jag lova! Distron har också bättre priser än butikerna på nästan alla sina produkter. Nästa veckas matsedel har inte kommit men så läcker var förra veckans:

"Måndag. Hotta choritzos och Zapata-nachos med ett täcke av smält cheddar.
Tisdag. Kinesisk anti-stat fest. Våra egna vårrullar, fräst ris, sötsur sås och rostade cashewnötter.
Onsdag. Kidney-hommous, pickles and plock samt våra egenhändigt varmstöpta pitabröd.

Vi har nu äntligen ett nytt fantastiskt sortiment i vårt lyxvegan distro:
Röd cheddar (Cheezly)
Mozarella och Gouda på lösvikt.
Bästa veganska färsen i två olika torkade varianter
Tvärfeta grytbitar
Superstrimlor för syndikalistiskt övertagande
Massa olika korvar
Rashers till morronmackan
Rökt tofu med örter
Tofufilé pizza-pizza till pizzan
Kikärtor och kidneybönor."

4 comments:

KaféCrew said...

Trevligt att det uppskattas! Ni är varmt välkomna att lämna mat/receptförslag, i utbyte mot reklam förstås.

Väl mött!

UndergroundCooking said...

Vi kommer gärna med idéer! Jag råkar dessutom veta att en av våra kockar har nässlat sig in i era led, kära kamrater. Vi ses på underjorden!

Anonymous said...

nu måste jag nog önska ett flapjack-bak från UCF! hade premiär i köket för detta ljuvliga havremums igår och ska testa det som klättergodis idag. lite spänd på vad ni kan hitta på med dessa naturens powerbars!

UndergroundCooking said...

Ett önskemål minsann! Vi gillar utmaningar, och lovar att återkomma med några varianter. Min spontana rekation på flapjack är att de innehåller för lite godis. Kanske en med kolasås, non-stop och strössel?