Tuesday, December 29, 2009

Riccottafylld färskpasta med ädelostsås (vegan)


Vi satt och youtube:ade Berlusconi härom dagen, då efter att han hade fått en mindre staty i ansiktet, och beslöt oss för att käka färskpasta. Det blev riccottafyllda tortelloni badandes i ädelostsås med en god olivolja och ruccolasallad.

För recept på pastadegen och riccottafyllningen rekommenderar vi er att följa det här receptet.

Ädelostsås
2 rågade msk Ädelost (mjukost från tofuline)
1/2 Cheddar (kung markattas hårdost)
1 paket havregrädde
Hackad persilja
Salt
Svartpeppar
Vitpeppar
Muskotnöt

Riv cheddarosten. Smält ner ostarna i grädden. Krydda och smaka av. Om man önskar en fastare sås kan man reda av med lite mjöl.

2 comments:

Björn said...

Ni kanske skulle testa med en vegovariant av Berlusconis favoriträtt "Manzo alla California"?

http://www.blogfromitaly.com/billionaires-beef/

Underground Cooking said...

Haha! Ja, det där ser inte allt för svårt ut att veganisera. Tack för tipset.