*As with any dish, making perfect Pad Thai is a work in progress and I seem to always over do myself concerning the ingredients. Dang-X informs fellow blog people there will be more to come concerning Pad Thai.
¤ Pad Thai är en mycket svår rätt att lagga helt rätt. Jag vet inte om ni andra i internet världen har samma problem som jag? Men jag vill att min Pad Thai rätt ska ha lite mer jord smak i det hela, med Pad Thai riskerar man att det blir för sött pga. Tamarind.
Okej, att fixa till lite Pad Thai måste du ha lite tid att lägga ner och förberda det flesta. Fin haka alla grönsaker du vill ha i rätten. Underground Cooking brukar blanda i TOFU, grön paprika, morötter, lök, och gräslök. Extra saker,sesame sås, vitlök, sött basilika, en chili, coriander, och det vikigaste Pad Thai sås från en Asiatisk Livs eller egen sås från pressade Tamarind (1halv dl.) Det tar mycket tid och energi att pressa en dl. sås, man lägger Tamarind i vatten för en halv timme sen pressar du ut såsen, hoppas du hittar det i affären!
Allt ska laggas på hög värme och man brukar använda två stek pannor och en stor...EN STOR kok kastrull att blanda allt i.
1. Rice Noodlarna sak ligga i pre-boiled vatten för 3min och sen i kallt vatten tills det ska stekas och blandas.
2. börja steka TOFU, paprika, hälften av löken, hälften av gräslöken, hälften av basilikan, och häflten coriander och bland i lite Pad Thai sås.
3. hög värme, lite sesam olja, vitlök, resten lök, gräslök, basilika, coriander, och noodlara! Sen på med såsen och börja blanda ihop. I med böngroderna OBS. att ingenting bränns.
ENGLISH.
Ok, making Pad Thai is both tricky and takes some time. Underground Cooking, like most, cook Pad Thai on high heat and mix everything together very quickly. The Rice noodles are to be dropped in pre boiled water for 3 minutes,quickly drained, and put into a pot of cold water (Get your hands dirty and massage the noddles for 30seconds). With noodles out of the way lets get to the veggies.
Its important to prepare all your veggies(TOFU,bell peppers, carrots, onions, garlic and bean sprouts) so everything will move along smoothly.
1. drop the noodles in pre-boiled water for 3min and then drain and put in cold water until they are needed.
2. Fry the tofu and veggie and add some basil, coriander, and Pad Thai sauce. Add 1/2 of the onions, garlic, and green onions.
3. In a wok, at high temp, with seasame oil dump the rest of the onions, garlic, green onions, basil, coridander, etc...and then add the noodles(drain them!) and pour the sauce on top of the noodles. Get in there and mix it all up before dropping in the veggies. Be sure to not allow anything to burn.
4. mix it all together in a pot and eat!
When you have eaten only the dishes need to be done before the riot!
Information on the Sea GypsiesPeople of the Sea!
Wednesday, June 13, 2007
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
3 comments:
hehe, i love that picture of the empty pan. mmm... eaten pad thai... ahhhhrrrgrggg..
xfalukorvx
Ser gott ut, men å andra sidan så ser all mat god ut om man lägger upp den snyggt...
D, jag vill se din tatuering :) jag har gjort chokladkakan nu :)
/little pj (rapstile)
Great reading yourr blog post
Post a Comment