Wednesday, June 20, 2007

Potatoes and Steak: Blågul midsommar närmar sig


Midsommar närmar sig. Denna ursvenska fornnordiska tradition som vi längtat efter så länge *host*. Vi värmde upp med lite äkta svensk mat i väntan på den heliga aftonen.
Färskpotatis, grillat sojakött, balsamvinägerspetsad brunsås, grönsallad med rädisor.

4 comments:

Anonymous said...

Nu är det dags att dansa runt blomstersnoppen! Tack för maten igår och filmerna var ena riktiga rökare de med. /CP-mongot.

Patrik said...

Varför tog ni av skalet på potatisen? Det ser bättre ut och det är nyttigare att behålla det på.

XpX

UndergroundCooking said...

det är skal på dom, det är bara väldigt tunnt. det kallas färskpotatis. har ni det i Jönköping? ;)

varför går det inte att klicka in på din blogg-profil? jag vill men det går inte.

/J

Seitan Wörshipper said...

Nice midsommar meny ;) We have grilled lots of seitan-tofu kabobs and redonions with grillde beetroots and carrots. And ofcourse soyyughurt dip and sundriedtomato sauce ower it! Yum!